top of page

Om Respice

Respice är ett import- och handelsföretag med grossistförsäljning av hem-, hushåll-, trädgård- och teknikprodukter i egna varumärken till nordisk detaljhandel och dess kunder. Vi har lång erfarenhet av import från Asien.


Företaget har lager och distribution i Helsingborg och egen personal i Cixi, Ningbo i Kina för att säkerställa kvalitet, produktion, test och distribution.

 

Respice arbetar efter konceptet att förenkla och underlätta vägen från tillverkare till kund, detta gör vi genom ett selektivt urval av tillverkare i Asien, smarta leveransavtal och uppföljning.

 

Vi arbetar ständigt med att utvärdera nya leverantörer, allt för att säkerställa vår kvalitet och leveranssäkerhet men också för att välja lämpliga tillverkare som arbetar etiskt med både personal och material.

 

Våra produkter är godkända enligt europeiska och internationella standarder och ett flertal av våra produkter är miljögodkända. Alla våra produkter testas noggrannt innan de lämnar våra fabriker.

 

Våra prisvärda produkter kan just hålla ett lågt pris med hög kvalitet, eftersom de importeras från Asien via egen agentur och via producenter som vi har långa samarbeten med.

Välkommen som kund hos oss!

Sandberg - produkter inom hem, hushåll, värme och kyla.

Sandberg – 

Produkter inom hem, hushåll, värme och kyla.

Craft - produkter inom elmaterial, skarvkablar och teknik.

Qraft – 

Produkter inom elmaterial, skarvkablar och teknik.

Protegat - produkter inom personligt skydd.

Protegat – 

Produkter inom personligt skydd.

bottom of page